Nieuws

Snel uw pensioen checken? Dat kan ook mobiel!

Even uw banksaldo checken, de weg zoeken, vrienden een bericht sturen. Bijna 1 op de 4 mensen gebruikt hiervoor zijn mobiele telefoon. Ook uw pensioen kunt u nu snel en eenvoudig checken op uw mobiele telefoon.

Snel en actueel

Op deze website is een beveiligde omgeving voor u beschikbaar: Mijn Pensioencijfers. Daar ziet u uw actuele persoonlijke pensioencijfers en uw persoonlijke documenten, zoals uw Uniform Pensioenoverzicht. Deze informatie kunt u nu ook op uw mobiele telefoon raadplegen.

Wilt u meer informatie?

Log met uw pc of tablet in op Mijn Pensioencijfers. Dan ziet u meer opties. Dus niet alleen uw pensioencijfers en documenten, maar dan kunt u óók online uw pensioenzaken rechtstreeks met ons fonds regelen. Laat verder de pensioenplanner voor u rekenen en maak bijvoorbeeld uw toekomstige huishoudboekje met de Pensioenschets.

Meer weten?

Log in en check uw pensioen.

Altijd op de hoogte van het laatste pensioennieuws?

Wij informeren u liefst zo veel mogelijk digitaal en willen dat in de komende tijd verder uitbreiden. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres nodig. U blijft dan altijd op de hoogte van het laatste pensioennieuws. Met digitale post kunnen we bovendien onze kosten verlagen.

Wilt u uw e-mailadres aan ons doorgeven? Dat kan hier.