Nieuws

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag 2019 van SPT is gepubliceerd. Wilt u de belangrijkste mijlpalen van 2019 lezen? Bekijk dan het verkorte jaarverslag. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we u naar het volledige jaarverslag. U vindt beide versies in de rubriek Documenten. Of log in op uw persoonlijke pagina Mijn SPT. Daar staat ook het jaarverslag van onze beroepspensioenvereniging BPVT.

Vergadering uitgesteld tot oktober

De jaarverslagen geven u een beeld van de gang van zaken bij SPT en de beroepspensioenvereniging in 2019. Wij lichten deze graag nader toe tijdens de jaarlijkse  deelnemers- en ledenvergadering. Deze is, zoals u weet, uitgesteld vanwege de overheidsmaatregelen in verband met COVID-19. Op dit moment gaan wij uit van een nieuw te beleggen vergadering in oktober van dit jaar. Zodra een datum is vastgesteld, zullen wij deze bekend maken.

Geef uw e-mailadres aan ons door

SPT informeert u al zo veel mogelijk digitaal en gaat dat in de komende tijd nog verder uitbreiden. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres nodig. Als u al eerder uw account hebt geactiveerd en uw e-mailadres hebt doorgegeven, hoeft u dat niet nogmaals te doen.

Hebt u nog geen e-mailadres aan ons doorgegeven of wilt u een ander e-mailadres gebruiken? Log dan in op Mijn SPT. Daar meldt u zich ook aan voor onze digitale nieuwsbrief en e-mailservice. U ontvangt dan elk kwartaal onze nieuwsbrief en incidenteel een servicebericht.