Nieuws

BPVT: Komt u ons bestuur versterken?

De Beroepspensioenvereniging Tandartsen en Tandarts-specialisten (BPVT) zoekt een nieuwe bestuurder. Bent u de persoon om ons bestuur te versterken?

Wat doet het bestuur?

De voornaamste taak van de BPVT is het verzorgen van de beroepspensioenregeling. Ook ziet de BPVT toe op aanpassingen binnen het pensioenreglement. Stichting Pensioenfonds Tandartsen en Tandarts-specialisten (SPT) voert deze regeling uit.

Wie zoeken we?

Vanwege de samenstelling van het bestuur wordt gezocht naar een tandarts of tandarts-specialist, die (gepensioneerd) deelnemer van SPT en lid van de BPVT is.

Wij zoeken kandidaten die zich willen inspannen voor de vereniging en die affiniteit hebben met of kennis hebben van pensioenen in het algemeen en/of het besturen van een organisatie in het bijzonder. Gedurende het bestuurslidmaatschap worden er voldoende mogelijkheden geboden om uw kennis op niveau te brengen.

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over deze vacature vindt u in het functieprofiel. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Ward van Dijk, voorzitter van het BPVT-bestuur. Dat kan per e-mail (dijk@spt.nl) of telefonisch (06-53844364).

Hebt u interesse?

U kunt zich aanmelden als kandidaat door uw cv met motivatie te sturen naar: bpvt@spt.nl. Aanmelden kan tot 15 februari 2024. Sollicitatiegesprekken zullen in de middag van 27 of 29 februari 2023 worden gevoerd bij AZL, Daltonlaan 600 in Utrecht.