Nieuws

Uw pensioeninformatie digitaal: handig

Dat de brievenbus steeds leger wordt, hebt u vast gemerkt. Ook SPT stuurt post het liefst digitaal. We hebben dan wel uw privé e-mailadres nodig. Deelt u dat met ons? Klik rechtsboven op deze website op Mijn SPT en log in met uw DigiD. Bij het inloggen wordt automatisch naar uw e-mailadres gevraagd.

 

Hoe werkt het als u persoonlijke pensioenpost digitaal ontvangt?

U ontvangt van SPT een e-mail als er persoonlijke pensioenpost voor u klaar staat. Kan de e-mail niet bezorgd worden, dan horen wij dat automatisch. Oorzaak kan een typfout in uw e-mailadres zijn, een te volle mailbox of er is een storing. Dan krijgt u van SPT alsnog een brief per post met de melding dat er persoonlijke pensioenpost digitaal klaar staat. U loopt dus niet het risico om belangrijke persoonlijke pensioeninformatie te missen.

Vanuit die e-mail kunt u doorklikken naar Mijn SPT. U logt in met DigiD. In Mijn Pensioencijfers gaat u naar ‘Mijn documenten’ en daar staat de brief die voor u bestemd is.

Sommige informatie sturen wij echt alleen digitaal

Zoals bijvoorbeeld onze digitale nieuwsbrief of onze maandelijkse  e-mailservice over de dekkingsgraad. Als wij uw e-mailadres niet hebben, mist u deze informatie. Nog een goede reden dus om uw e-mailadres door te geven!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Het spreekt voor zich dat SPT heel zorgvuldig omgaat met uw gegevens. Uw e-mailadres gebruiken we alleen om u te informeren over uw pensioen. Wilt u meer weten over hoe wij in lijn met de wet met al uw gegevens omgaan? Lees dan de privacyverklaring.

Vragen?

Hebt u vragen over uw pensioen? Die horen we graag. Neem gerust contact met ons op.