Nieuws

Uitnodiging Algemene Vergadering van Deelnemers op 21 juni

Op dinsdag 21 juni vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering van Deelnemers (AVD) van SPT plaats. Houd uw mailbox of brievenbus in de gaten. U ontvangt deze week een persoonlijke uitnodiging.

Voor het eerst in twee jaar tijd vindt de AVD weer fysiek plaats, ditmaal in het Beatrixgebouw te Utrecht (naast het centraal station). Bent u niet in de gelegenheid om naar Utrecht te komen? Dan kunt u de vergadering ook vanaf uw laptop of computer bijwonen. De vergadering start om 13.00 uur. Om 15.30 uur start de Algemene Ledenvergadering van de BPVT.

Hebt u interesse in een bestuurlijke functie?

Bent u geïnteresseerd in de wijze waarop SPT wordt bestuurd en hebt u eventueel interesse in een bestuurlijke functie in de toekomst? Dan gaan we graag met u in gesprek tussen 12.00 uur en 12.45 uur.

Uitnodiging per post of digitaal

Hebt u geen bezwaar gemaakt tegen digitale communicatie? Dan ontvangt u op vrijdag 3 juni een e-mail dat uw persoonlijke uitnodiging voor u klaar staat in ‘Mijn SPT’. Volg de link in de e-mail en log in met uw DigiD om de uitnodiging te bekijken. Hebt u aangegeven dat u informatie over uw pensioen liever per post wilt ontvangen? Dan ontvangt u de uitnodiging in de brievenbus.

Agenda en andere vergaderstukken

Bij de uitnodiging vindt u de agenda en een volmachtformulier. De andere vergaderstukken staan vanaf vrijdag 3 juni voor u klaar in ‘Mijn SPT’.
Het verkort jaarverslag ontvangt u iets later: op 10 of 11 juni. Iedereen ontvangt het verkort jaarverslag per post.

Vragen?

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.