Vacature bestuurslid BPVT

Door het rooster van aftreden is er binnen de BPVT een vacature ontstaan voor een bestuurslid (tandarts/ tandarts-specialist). Bent u geïnteresseerd in deze parttime functie? Meld u dan nu aan!

Het bestuurslidmaatschap van de BPVT is een parttime functie die wordt gehonoreerd met een vacatie- en reiskostenvergoeding. Vanwege de samenstelling van het bestuur wordt gezocht naar een tandarts of tandarts-specialist, die ook gewezen deelnemer (slaper) of gepensioneerde van SPT is. De BPVT streeft diversiteit van het bestuur na. Daarom roept de vereniging vooral vrouwelijke beroepsgenoten op om te reageren.

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature vindt u in het functieprofiel op deze website. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Ward van Dijk, voorzitter van het BPVT-bestuur. Dat kan per e-mail (ward.van.dijk@hetnet.nl) of telefonisch (06-53844364).

Aanmelden als kandidaat

U kunt zich aanmelden als kandidaat door uw cv met motivatie te sturen naar:

Sollicitatiecommissie BPVT p/a AZL
Daltonlaan 600
3584 BK Utrecht

U kunt zich ook per e-mail aanmelden. Stuur uw sollicitatie naar bpvt@spt.nl. Uw aanmelding wordt vertrouwelijk behandeld. Aanmelden kan tot 31 maart 2018.